Ett av världens minsta slott måste säljas – vad som döljs på insidan fascinerar miljoner

Har du alltid tänkt att livet borde vara mer som en saga? Tja, nu har du faktiskt chansen att leva din egen dröm när Storbritanniens minsta slott ska säljas. Storbritannien är ju känt för sina många slott och vackra herrgårdar och just det minsta i landet, Mollys Lodge, är ett kulturminnesmärkt slott som ligger nära byn Long Compton, i Warwickshire.

Ursprungligen var detta ett vakthus för slottet Weston Park, men Mollys Lodge byggdes sedan om av den berömde brittiske arkitekten Edward Blore, på 1830-talet. Samma kille var för övrigt ansvarig för att byggandet av The Mall, den stora paradgatan Buckingham Palace som går från slottet till Admiralty Arch och Trafalgar Square.

Men låt oss nu ta en titt på det fantastiska Mollys Lodge, som är så vackert att det nästan är svårt att sätta ord på. Och tänk dig att du kan få allt detta för cirka 6 miljoner kronor. Snacka om värde för pengarna!

ANNONS: Här hittar du garanterat billigaste flyg till London – på under 10 sekunder.

borre

Inuti Mollys Lodge finns döljer sig ett helt fungerande hem, med ett sovrum, ett badrum, vardagsrum, dekorativ spiraltrappa och komplett matsal.

savi1

Ta en titt på insidan:

titt

insie

insie9

svaill

gos9

mews

På marken finns också Molly’s Mews, en ”gäststuga” om du skulle få över lite gäster…

gaster

gaster3

ANNONS: Här hittar du garanterat billigaste flyg till London – på under 10 sekunder.

gaster4

gaster5

Visst är det ett helt fantastiskt ställe? Hade jag haft 6 miljoner hade jag i alla fall åkt till England direkt och lagt vantarna på detta.

Dela gärna vidare detta minislott om du känner någon som du skulle vilja flytta in med här!