Här är de fem hetaste länderna att boka semestern till just nu

Svensk sommar i all ära. Men när det är dags för semester är det svårt att slå en riktigt fin strand i Spanien eller en promenad längs shoppingstråket i Rom. Här är fem länder som svenskarna är som mest sugna på att boka en resa till.

1200x630_barcolenacity
1. Spanien
Att resa till Spanien har länge legat högt upp på topplistan för svenskarna när det kommer till solsemester.

Förutom ett härligt utbud av god mat och vackra stränder finns det ett rikt kulturutbud och massvis av trendiga affärer var du än åker.

Barcelona är perfekt för den som vill blanda strandliv med storstadspuls. Är man däremot ute efter att enbart slappna av under solens heta strålar är Alicante och Malaga två givna resmål.

Sök bland hundratals resor till Spanien och hitta den billigaste inför din semester.

1200x630_budapest
2. Ungern
Ungerns huvudstad Budapest erbjuder inte bara ett riktigt härligt väder under vår och sommar utan också massvis av sevärdheter, som gamla kyrkor och vackra torg.

Något man absolut inte får missa är de många utomhusbaden runt om hela staden. Här kan man svalka av sig ordentligt när hettan ligger på innan man tar sig ner på stan för god dryck och mat.

Här hittar du de billigaste resorna till Budapest och Ungern.

1200x630_albanien
3. Albanien
Albanien är verkligen en outforskad pärla som fler och fler väljer att resa till under sommarmånaderna.

Åk till den vackra kuststaden Saranda och ta del av kristallklart vatten och goda restaurangupplevelser. Albanien är ett land där det finns mycket att upptäcka vilket gör resmålet perfekt vare sig man är intresserad av natur eller historia.

Sugen på att testa Albanien? På Flygresor.se hittar du den perfekta resan.

algarve
4. Portugal
Ett resmål som blivit allt mer populärt de senaste åren är Portugal. Här blir du inte besviken vare sig du är ute efter långa stränder, vackra städer eller spännande maträtter.

Algarvekusten i södra Portugal är verkligen magisk att resa till. Där du hittar det mesta som krävs för att ha en drömsemestern. Eller vad sägs om en 16 mil lång strand där du aldrig behöver bråka om en plats i solen?

Vill du åka på en strandsemester? Sök efter billigaste resan till Portugal här.

1200x630_romitaly
5. Italien
Likt Spanien är Italien en stor favorit när det kommer till att åka på en härlig semester. Huvudstaden Rom erbjuder en historisk känsla med moderna inslag och här går det att tillbringa en hel dag på en uteservering och titta på förbipasserande.

Dags för semester och en resa till Italien? På Flygresor.se hittar du resor bland alla världens stora flygbolag.