Här är svenskarnas favoritland inför sommaren

Glöm Bangkok och Phuket. Nu är det dags att boka resan till Spanien. Här är fyra orter i svenskarnas favoritland som garanterat inte lämnar någon besviken – och knepet för hur man hittar den billigaste resan dit.

Sök bland hundratals resor till Spanien och hitta den billigaste resan inför din semester.

Sommaren närmar sig med stora steg och ju tidigare man bokar sin semester desto billigare brukar det bli.

Thailand har legat i topp under vintern men nu är det fyra nya platser som gäller för svenskarna och de har en gemensam nämnare: Spanien.

Spanien har länge varit ett av svenskarnas favoritresmål under semestern och det är lätt att förstå varför. Här får man allt från god mat till härligt väder och vackra stränder. Som om inte det vore nog finns det ett rikt kulturutbud och massor av trendiga affärer för den shoppingsugne.

Vill man åka till en storstad passar Barcelona perfekt. Här kan du njuta av solen och ligga på stranden samtidigt som du känner av stadspulsen. Ett annat tips är att vandra omkring i de gotiska kvarten och upptäcka mysiga torg där det går att slappna av med dryck och mat i världsklass.

Känns Barcelona för stort så är Palma de Mallorca ett perfekt alternativ. Här hittar du det mesta som finns i Barcelona – bara i ett mindre format. Här får man absolut inte missa att besöka den vackra katedralen, La Seu. Katedralen syns från stora delar av staden och är verkligen ett pampigt bygge.

Är man däremot ute efter att koppla av ordentligt är Alicante och Malaga två strandstäder som klår det mesta. Båda städerna ligger precis vid vattnet så direkt efter frukost är det bara att ta sin picknickkorg och bege sig ned till vattnet för sol och bad. Båda städerna erbjuder även ett flertal museum, historiska byggnader och spännande dagsutflykter för den som vill ge sig ut på ett litet äventyr.

På Flygresor.se finns det massvis av smidiga funktioner för att hitta de billigaste resorna till Spanien. Filtrera dina sökningar efter datum, mellanlandningar, flygbolag och mycket mer för att lättast hitta den resa som passar dig absolut bäst. Det tar bara några sekunder sen kan du ha hittat din drömresa!

Sugen på en drömresa till Spanien i sommar? Då ska du söka efter den billigaste resan på Flygresor.se.