Här är svenskarnas nya favoritdestinationer

Thailand och Kanarieöarna är fortfarande i topp. Men nu ger sig flera andra destinationer in i kampen om att bli nummer ett hos svenskarna.
– Efter att USA öppnat upp för reguljärflyg till Kuba har landet blivit ett extremt hett resmål, säger Kristoffer Rengfors på Flygresor.se.

Sugen på att boka en resa i vår? Hos Flygresor.se kan du vara säker på att hitta det absolut bästa priset på din nästa weekendresa. Läs mer här!

Svenskarna vet vad de vill när det gäller resmål. Länge har Kanarieöarna och Thailand varit ohotade favoriter när det kommer till solsemestrar. Men på Flygresor.se ser man nu att Filippinerna börjar bli ett alternativ för frusna svenskar. Även Kuba går starkt framåt.
– Efter att USA öppnat upp för reguljärflyg till Kuba har landet blivit ett extremt hett resmål. Reguljärflygen innebär en helt annan resesituation, vilket pressar priserna rejält, säger Kristoffer Rengfors, marknadschef på Flygresor.se.

Även om Kanarieöarna är ett säkert val för familjer, så väljer många svenskar nu Dubai istället. Det är en helt annat värme där, som passar bra när det är riktigt kallt här hemma. Dessutom har landet satsat stort på turism de senaste åren, säger Kristoffer Rengfors.
– Dubai håller på att, om inte slå ut, så i alla fall ta samma plats som Kanarieöarna. Det är varmare där och den senaste tiden har landet satsat mycket på bekvämlighet och lyx, säger han.

Oavsett om man är sugen på någon av de nya favoriterna eller redan har bestämt resmål, är ett hett tips att boka på Flygresor.se. Det tar bara några minuter och man kan spara flera tusenlappar genom att jämföra olika resor och få fram den billigaste. Där kan man boka allt från familjesemester till city-weekend, eller varför inte en resa för kompisgänget?
– Resor när man åker i gäng på till exempel fotbollsmatcher ökar mer och mer. Många väljer att åka utomlands istället för att dra till Stockholm en helg. När flygresorna är så billiga får man helt enkelt mer för pengarna med en utlandsresa, säger Kristoffer Rengfors.

Sugen på att boka en resa i vår? Hos Flygresor.se kan du vara säker på att hitta det absolut bästa priset på din nästa weekendresa. Läs mer här!