Hit åker svenskarna mest på sista-minuten

Att Bangkok, Malaga och Phuket är de populäraste resmålen är ingen nyhet. Mer överraskande är att Beirut och Asmara tar sig in på topplistan över svenskarnas favoritresmål. Nu kan du boka din drömresa för bara några hundralappar – tack vare sista minuten-tjänsten på Flygresor.se.

Sugen på att boka en resa i vår? Hos Flygresor.se kan du vara säker på att hitta det absolut bästa priset på din nästa weekendresa. Läs mer här!

Svenskar älskar att åka på semester utomlands, särskilt när termometern kryper ner mot nollan, men vilka resmål är egentligen de populäraste?

Surfar man in på Flygresor.se, Sveriges största och mest populära prisjämförelsesajt för flygresor, är det tydligt att Thailand och södra Europa dominerar svenskarnas sökningar. Sajten har nämligen topplistor på vilka städer vi svenskar söker på mest, och Bangkok är den vanligaste sökningen i Göteborg, Stockholm och Malmö.

Att städer som Malaga, Barcelona och Phuket toppar listorna är inte heller särskilt chockerande, men något mer överraskande är att Beirut, huvudstaden i Libanon, samt Eritreas huvudstad Asmara, också tillhör de vanligaste sökningarna. Även Denpasar, på Bali, klättrar allt högre upp på listan över svenskarnas sökningar.

Nu har du chansen att komma till ditt drömresmål för bara några hundralappar – tack vare den smidiga sista minuten-tjänsten hos Flygresor.se. Där finns alltid massor av billiga avgångar nära i tiden på utvalda resor.

Med det enkla sökverktyget väljer du avresedatum, hur länge du vill vara borta och var i världen du vill resa. Är du intresserad av att åka till en storstad kan du många gånger få en resa för bara några hundralappar och är du sugen på sol och bad när vintern tar sitt grepp om Sverige kan du hitta resor från endast 1000 kronor. Det kan det vara värt för att vårt kallare klimat några dagar.

Sugen på att boka en resa? Hos Flygresor.se kan du vara säker på att hitta det absolut bästa priset på din nästa weekendresa. Läs mer här!