Jimmie, 25: Så sparar jag pengar på mina flygresor

Att jämföra flygresor tar bara några sekunder – och på den korta tiden kan du spara tusenlappar.
Jimmie, 25, bokar alltid semestern via Flygresor.se.
– Jag har sparat mycket genom att gå via dem istället för att direkt gå till flygbolagens hemsidor, säger han.

Sugen på att resa? Här hittar du bästa pris på flygresor. Sök efter din resa och bokan redan idag.

Jimmie, 25, är en av alla svenskar som älskar att resa. Han försöker lämna Sveriges gränser någon per år och närmast väntar en weekend i London – som han bokade via Flygresor.se.
– Jag bokar alltid via dem. Då vet jag att jag får den optimala resan för mina behov, säger 25-åringen.

Flygresor.se jämför nämligen priser hos 30 resebyråer och tusentals flygbolag i en enda sökning, och som kund kan man till exempel sortera flygresorna efter ”billigast”, ”snabbast”, ”bäst” eller ”minst koldioxidutsläpp”.
– Jag brukar kolla alla staplar och då blir valet ganska enkelt. Jag kollar mycket på hur lång tid det tar och försöker få så få byten som möjligt. Sedan är självklart priset en viktig faktor och jag väljer bort de bolag som jag inte gillar, säger Jimmie.

Förutom Londonresan har han bland annat bokat en solsemester till Thailand och en vecka i Boston via Flygresor.se – och han uppskattar att han har sparat flera tusenlappar tack vare resesajten.
– För mig är det en självklarhet att boka via dem, och jag förstår inte varför inte alla gör det. Det tar bara några sekunder, och vem vill inte ha en så billig och smidig resa som möjligt?, säger Jimmie.

Även fast 25-åringen har en Londonresa inbokad i vår utesluter han inte en resa i sommar också.
– Jag brukar gå in och kolla lite då och då när jag blir ressugen för att kolla när det är billigast att resa, jag försöker planera mina resor efter prisläget och där är Flygresor.se en hjälpande hand, säger han.

Sugen på att resa? Här hittar du bästa pris på flygresor.