Kriget om resenärerna – så blir du en vinnare i flygbolagens priskrig

Flygbolag runt om i hela världen kämpar just nu om vem som kan sälja de billigaste semesterresorna. Och för dig, som ska ut och resa, finns det goda nyheter. Med de låga priserna kan du nämligen bli den stora vinnaren i priskriget – testa själv med den smarta tjänsten hos Flygresor.se.

Vill du kolla in tusentals billiga resor inför sommaren? Här är smarta sajten som hjälper dig på bara tio sekunder.

Varje dag året om pressar flygbolagen sina priser med förhoppningen att kunna vara absolut billigast.

Om du som tusentals andra svenskar drömmer om att åka iväg på en härlig semester i sommar, så är flygbolagens priskrig goda nyheter. Många svenskar missar nämligen vilken stor skillnad det kan vara på resor hos olika flygbolag. Men om du vet var du ska leta, så kan du bli den stora vinnaren i priskriget.
– Vi ser hela tiden att det kan skilja flera tusen kronor på samma resa, säger Kristoffer Rengfors, marknadschef på Flygresor.se.

Ett av de absolut populäraste resmålen just nu är den spanska kuststaden Malaga. Om du vill åka från Arlanda till Malaga i juli, så riskerar du att betala tusentals kronor i onödan. Även om resan, tur och retur, kan hittas för mindre än 2000 kronor, finns det flygbolag som tar över 4000 kronor för den.
– Det kan verkligen betala sig att att söka runt när man letar en en resa till semestern. Man kan spara riktigt mycket pengar, säger Kristoffer Rengfors.

Testa själv hur mycket du kan spara på din semesterresa med bara några klick nedanför.

Vill du kolla in tusentals billiga resor inför sommaren? Här är smarta sajten som hjälper dig på bara tio sekunder.