Så hittar du billigaste resan på tio sekunder

Just nu sitter hundratals svenskar och planerar en resa. Men många missar att jämföra flyg innan man bokar och kan därför behöva betala flera hundralappar i onödan.
Här är hemligheten för att hitta den billigaste – och smidigaste – resan till våren och sommaren.

Sugen på att boka en resa till sommaren? Hos Flygresor.se kan du vara säker på att hitta det absolut bästa priset på din nästa semester. Sök här – det tar bara några sekunder!

Flygresor.se är Sveriges största prisjämförelsetjänst för flygresor. Genom endast en sökning får du svar från över 30 olika resebyråer och tusentals flygbolag och kan på så vis hitta den resa som passar bäst för din plånbok. Men tjänsten tar inte bara fram de billigaste alternativen – här listar vi sex skäl till varför Flygresor.se är en av Sveriges mest populära sajter.

flygresor
Flygresor
Under fliken ”Flyg” kan du snabbt och enkelt jämföra priser hos olika resebyråer och flygbolag. Unika filter hjälper dig att skräddarsy din resa, du kan till exempel jämföra totala restiden för olika resor, ställa in hur många mellanlandningar du kan tänka dig, välja flygresor med lägst koldioxidutsläpp och vilka flygbolag du vill åka med. Du kan till och med dölja flygbolag som är med på Råd & Röns Svarta lista.

sistaminuten
Sista minuten
I juli i år lanserade Flygresor.se en helt ny sista minuten-tjänst. Tillsammans med en studie från KTH, samt miljarder loggade biljettpriser, kan Flygresor.se se vilken prisnivå som är aktuell just nu. Genom en unik algoritm hittar tjänsten de resor som har lägre pris än normalt. Du hittar de billigaste resorna med både reguljärflyg och flygstolar hos charterbolagen och priserna uppdateras hela tiden för att du ska hitta det billigaste alternativet.

prisjagaren
Prisjägaren
Det här är den ultimata lösningen för dig som inte riktigt har bestämt datum för resan och vill hitta ett så billigt alternativ som möjligt. Varje dag görs över 100 000 sökningar och genom att spara alla sökningar i ett par dagar får Flygresor.se en enorm databas som hjälper dig att få fram den bästa resan. Då resebyråernas och flygbolagens system oftast inte har stöd för denna typ av sökningar är ”prisjägaren” den perfekta funktionen för dig som kan vara flexibel.

prisbevakaren2
Prisbevakaren
Precis som det låter – Flygresor.se bevakar priset åt dig så att du kan lägga tid på annat. Det enda du behöver göra är att fylla i lite uppgifter om när och var du vill åka – sedan sköter Flygresor.se resten. När en resa dyker upp som matchar dina önskemål får du ett mejl med all information.

topplistor4
Topplistor
Osäker på var du vill resa? Låt dig inspireras av resmålen som toppar listan av de mest populära destinationerna just nu. Under ”Topplistor” hittar du de mest sökta och de billigaste städerna och länderna. När du har bestämt dig är det bara att klicka på destinationen för att börja söka efter flygresor.

hotell
Hotell och hyrbil
Flygresor.se erbjuder inte bara flyg – de hjälper dig också hitta det billigaste boendet samt den billigaste hyrbilen på din semester. Du hittar hyrbilar på över 6000 destinationer världen över och de samarbetar med ledande och kända hyrbilsföretag som till exempel Avis, Europcar, Hertz och Sixt.

Kolla in: Sugen på att boka en billig resa till sommaren? Hos Flygresor.se kan du vara säker på att hitta det absolut bästa priset på din nästa semester. Sök här – det tar bara några sekunder!