Sara: Det gick snabbt och enkelt att hitta rätt resa

Los Angeles, Warzawa och Dubai. När Sara, 32, ska ut och resa jämför hon alltid priser på Flygresor.se först – för att hitta de absolut billigaste flygbiljetterna.
– Jag använder alltid funktionerna för att ställa in hur lång tid resan får ta och hur mycket den får kosta. Då slipper jag leta igenom hundratals resor som ändå inte passar mig, säger hon.

Sugen på att boka en resa i vår? Hos Flygresor.se kan du vara säker på att hitta det absolut bästa priset på din nästa weekendresa. Läs mer här!

Sedan Flygresor.se öppnade upp sin sajt har miljontals svenskar jämfört flygresor innan de bokar. Genom de smidiga funktionerna på sajten går det att spara både tid och pengar.

När Sara, 32, upptäckte den populära prisjämförelsesajten för ett par år sedan trodde hon knappt att det var sant.
– Vi skulle Flyga till Los Angeles och tittade runt på alla möjliga flygbolags hemsidor för att hitta ett pris som passade oss. Jag tror att vi satt en hel kväll utan att bli mycket klokare.

Då fick Sara ett tips från en kompis om att prova Flygresor.se.
– Helt plötsligt fick vi upp alla resor på en och samma gång. Vi hade en rätt pressad budget så vi ställde in hur mycket resan fick kosta och då fick vi bara fram de som fungerade för oss, säger Sara, och fortsätter:
– Vi ställde även in att vi bara ville åka direktflyg. Efter att ha suttit en hel kväll med att leta resor gick det nu hur snabbt som helst för att hitta rätt.

På Flygresor.se finns det många smidiga filtreringsfunktioner som underlättar sökandet efter den bästa flygresan. Till exempel så går det att sortera resorna efter pris, flygtid, resebolag och betalningssätt.
– För det första så har jag sparat pengar på att jämföra resor på sajten. Annars blir det lätt att man bokar det första bästa man hittar. För det andra så är det kul att hålla på att söka. Det blir nästan som en liten tävling med att hitta den absolut bästa och billigaste resan.
– Tack vare Flygresor.se kan jag lägga mer pengar under semestern än före den, säger Sara.

Gör som Sara och sök efter din nästa resa på Flygresor.se. Här hittar du tusentals olika reser från alla stora resebyråer.