Smarta funktionerna som gör flygbokningen enklare än någonsin

Avresetid, flygbolag, betalningssätt och pris. På Flygresor.se kan du enkelt söka den perfekta resan efter just dina krav. Här är 7 av de smartaste funktionerna på den hyllade sajten som kommer att underlätta din nästa bokning.

Sugen på att boka en resa i vår? Hos Flygresor.se kan du vara säker på att hitta det absolut bästa priset på din nästa weekendresa. Läs mer här!

mellanland
Mellanlandningar
Vill du endast flyga med direktflyg till din destination? Det är lätt fixat. Med ett enkelt knapptryck på Flygresor.se så får du bara upp resor med direktflyg i din sökning. Vill du sedan jämföra priserna med hur det skulle vara med en mellanlandning så klickar du bara på ”max 1 stopp”. På så sätt får du en bra överblick om det kan vara värt att den totala restiden blir lite längre.

restid_pris
Restid & pris
Är du morgontrött eller morgonpigg? Hur som passar den här funktionen perfekt. Genom att ställa in vilken tider du vill att avresan och hemresan ska avgå mellan så filtreras dina sökningar endast därefter. Samma sak gäller om du måste komma fram en viss tid på dygnet. Ställ in 14.30 så får du upp alla resor som passar dig. Här går det även att ställa in hur mycket resan får kosta som mest. Allt för att du ska slippa leta igenom tusentals förslag.

resebyraer
Resebyråer
Har du fått ett presentkort på en speciell resebyrå? Då kan du ställa in att sökningarna endast letar efter resor från det företaget. På så sätt sparar du både tid och pengar.

Sugen på att boka en resa i vår? Hos Flygresor.se kan du vara säker på att hitta det absolut bästa priset på din nästa weekendresa. Läs mer här!

flygbolag
Flygbolag
Vi är många som är med i flygbolagens olika kundklubbar. Därför har Flygresor.se gjort det smidigt att filtrera sökresultaten efter specifika flygbolag. Så om du till exempel bara vill åka med SAS slipper du titta igenom erbjudanden från andra flygbolag.

dolj
Dölj resebyråer
På Flygresor.se kan du filtrera resebyråer som du inte vill åka med. Till exempel så kan du enkelt dölja resor med lång bytestid eller som innebär att du måste byta flygplats. Här kan du till och med dölja resor med flygbolag som är med på Råd & Röns Svarta Lista som struntar i att följa Allmänna reklamationsnämndens beslut.

betalningssatt
Betalningssätt
Får du poäng om du handlar med ditt kontokort? Inga problem. Du kan enkelt ställa in vilket betalningssätt du vill använda så att din resa går att betala på just det sättet som du vill.

flygplatser
Flygplatser
Ibland vill man åka till en specifik flygplats i ett land för att man ska på någon speciell festival eller kanske har ett semesterhus i närheten. Genom att välja flygplatsen du vill åka till slipper du titta igenom alla resor till landet.

Sugen på att boka en resa i vår? Hos Flygresor.se kan du vara säker på att hitta det absolut bästa priset på din nästa weekendresa. Läs mer här!