Trenden: Här är hetaste resmålen i vår

Att möta våren i Paris hette det ju förr. Men glöm baguetter och rödtjut – nu väljer svenskarna surkålsgryta och ljusa lager.
– Vi ser att platser som inte alltid varit helt självklara att resa till är väldigt populära. Resorna dit hittar man vanligtvis för runt 500 kronor, säger Kristoffer Rengfors på Flygresor.se.
Just nu hittar du riktigt billiga resor på prisjämförelsesajten.

Sugen på att boka en resa i vår? Hos Flygresor.se kan du vara säker på att hitta det absolut bästa priset på din nästa weekendresa. Läs mer här!

Paris, Berlin och Barcelona. För de svenska resenärerna ligger fortfarande många av de mest klassiska resmålen i topp.

Men inför våren visar ett tydligt mönster på att det håller på att förändras. På Flygresor.se ser man nu att resor till städer i till exempel Polen och Kroatien börjat att ta över. En av anledningarna är att det nu är enklare än någonsin att ta sig dit till ett billigt pris.
– Vissa av städerna kanske inte har så stora flygplatser och därför tänker resenärerna inte på att det går att åka dit. Därför blir de här resorna ofta väldigt billiga, säger Kristoffer Rengfors på Flygresor.se.

En stad som har blivit många svenskars nya favorit är Kraków. Här hittar man allt från underbara restauranger till ett rikt kulturellt utbud. Det bästa av allt? En resa dit går oftast att hitta för bara några hundralappar när man söker på Flygresor.se.

Är man däremot ute efter ett lite varmare klimat redan under våren så är Lissabon ett värdigt alternativ till Barcelona. Här hittar du alltifrån magnifika vyer till härlig shopping och vackra torg.

Oavsett om man redan har bestämt sig för vart man ska resa eller om man är på jakt efter en ny plats så är det en smart idé att söka efter resan på Flygresor.se. Det tar bara några sekunder att få fram de bästa priserna vilket kan leda till att man sparar tusenlappar. Hos Flygresor.se går det även att söka efter hotell och hyrbilar till det bästa priset.

Sugen på att boka en resa i vår? Hos Flygresor.se kan du vara säker på att hitta det absolut bästa priset på din nästa weekendresa. Läs mer här!

Perfekta städerna till våren:

1. Kraków, Polen
2. Lissabon, Portugal
3. Köln, Tyskland
4. Vilnius, Litauen
5. Riga, Letland